Skip to main content

Bouwbedrijf

De Haan Deventer is een modern bouwbedrijf en wij kunnen zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten voor u uitvoeren. Of u nu een moderne nieuwbouwwoning wilt laten realiseren of een monumentaal oud pand wilt laten restaureren, u kunt bij ons terecht.

Omdat wij een eigen timmerfabriek hebben kunnen wij benodigde materialen vaak zelf leveren en zijn wij niet afhankelijk van derden. Daarnaast werken wij voor installatie-werkzaamheden samen met ons zusterbedrijf ITS.

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouw plannen? Met de Haan Deventer heeft u een modern bedrijf gevonden dat met u meedenkt en door middel van samenwerking tot de beste resultaten komt. Wij bouwen zowel traditioneel als middels prefab fabricage in onze eigen timmerfabriek. 

Verbouw

Wilt u uw bestaande woning verbouwen of uitbouwen? Kom eens langs om uw plannen te bespreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed met u meedenken en uw plan snel en goed uitvoeren, mede omdat wij de meeste onderdelen in eigen huis fabriceren.

Restauratie & renovatie

Onze jarenlange ervaring betaalt zich met name uit wanneer het oude, kwetsbare panden betreft. Door onze expertise in het restaureren van oude panden en het gebruik van oude materialen kunt u er zeker van zijn dat uw monumentale pand perfect in de oude staat terug wordt gebracht.